Bestrating

bestrating

Welke bestrating heeft uw voorkeur?

Misschien is het u al opgevallen: de drie vlakken met verschillende bestrating tegenover de COOP in Vollenhove. Het zijn proefvlakken die zijn aangelegd om u een idee te geven van de mogelijkheden voor de nieuwe bestrating van het parkeerterrein en de doorgang naar het Voorpoortgebied. Het is de bedoeling dat de bestrating na de zomer wordt aangelegd. Maar, welke bestrating moet het worden? Die keuze leggen we graag aan u voor. De meeste stemmen gelden.

U kunt uw voorkeur op twee manieren kenbaar maken: door de onderstaande bon in te vullen, uit te knippen en te deponeren in de daarvoor bestemde bus in de COOP. Of door op de website van de gemeente een formulier in te vullen (www.steenwijkerland.nl/bestratingVollenhove). U kunt uw mening anoniem geven, maar onder degenen die hun naam, adres en telefoonnummer vermelden verloten we drie attenties.

Doet u ook mee? Dat kan tot en met 13 juni 2015.

Heeft u vragen, dan kunt u bellen met de heer Henk Kloosterman, projectleider van de gemeente Steenwijkerland via telefoon 14 0521.

ANTWOORDBON

Ik kies voor…

Welke bestrating heeft uw voorkeur? Omcirkel A, B of C. In de COOP staat een bus waarin u deze bon kwijt kunt. Vult u daarnaast uw naam, adres en telefoonnummer in, dan maakt u kans op een van de drie attenties.

A. Bruin / rood

B. Roodbruin bont

C. Bruin / Oranje


Naam :
Adres :
Telefoon :

Geplaatst op: maandag 11 mei 2015