Belangrijke verkeersmededeling

Dijk Vollenhove - Zwartsluis

Wegomlegging dijkwerkzaamheden V’hove-Zwartsluis;  van 15 april – eind juli. De provincie verzorgt de publicatie, o.a. via de krant, naar de gebruikers.

Helaas kon men ook nog geen antwoord geven op  onze  vraag of er een veilige tijdelijke halte bij de Blauwe Hand gerealiseerd kan worden. Zoniet, dan wordt het heel  lastig om van Vollenhove naar Meppel te gaan met het bus.

 

*(Inmiddels is er huis aan huis ook een uitnodiging verstuurd voor de inloopavond op dinsdag 8 april in de Burght (18.30 – 21.00 uur)).

 

Connexxion app; deze bleek niet up to date, wordt nu aan gewerkt.

 

Bustijden; deze worden dit voorjaar weer gewijzigd, o.a. lijn 71 en lijn 79 worden met een half uur vervroegd. Voor de scholieren die in Meppel op school zitten betekent dit dat de bus om 8.34 uur

op het station is, te laat voor alle scholen!

In december dit jaar komt er weer een nieuwe dienstregeling. Deze zal de volgende ROCOV vergadering bekend zijn. Het is de bedoeling dat we deze dan voor de vergadering al via de mail ontvangen zodat we het  alvast kunnen bekijken.

 

Regio taxi; deze blijft sowieso t/m 1 jan. 2016 nog bestaan, daarna is de kans aanwezig dat deze opgeheven gaat worden vanwege de bezuinigingen.

 

Bezuinigingen OV:  Zal in deze regio waarschijnlijk meevallen omdat ze destijds al minder uren ingezet hebben. In midden Nederland hebben ze nog wel wat speling, dus daar gaan ze eerst schrappen. Sowieso zullen de scholieren lijnen wel gewoon blijven.

 

Volgende bijeenkomst; 22 oktober 2014

Geplaatst op: maandag 31 maart 2014