Vernielingen in Vollenhove

Zie ook de foto hieronder.

Vernielingen Vollenhove

De bushalte aan de Clarenberglaan in Vollenhove is onlangs voorzien van o.a. nieuwe fietsenrekken. Alles zag er weer prima uit. Helaas is in de nacht van zaterdag op zondag weer het nodige vernield. Beide bushokjes aan puin en het routebord beschadigd. Als Belangen Vereniging Vollenhove Stad steken we net als vele andere vrijwilligers onze nek uit om te zorgen voor een aangenaam leefklimaat. Enkele vandalen zorgen er voor, dat het plezier om dit te doen tot het nulpunt daalt. De berichtgeving over de extreme vernielingen in de groene long van Steenwijk geven ook aan dat het blijkbaar voor ouders onmogelijk is om te checken, wat hun kinderen doen. We denken dat waakzaamheid er voor kan zorgen, dat het gemeenschapsgeld dat hier verloren gaat wellicht bij de daders verhaald kan worden. Het moet toch mogelijk zijn om in een verzorgde omgeving te wonen?

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013